0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

7 druhů cukroví, které se nepeče

Nepečené tahini kuličky s medem
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Tuhle přehlídku sedmi druhů si zamilujete. Vaše trouba může v klidu odpočívat, protože tyto recepty ji zkrátka nepotřebují.

Nepečené tipy & triky

  • ARAŠÍDY bývají obzvlášť ve vánoční době k dostání pražené neloupané, a tedy nesolené. Pokud je neseženete, odrolte viditelnou sůl a v cukroví si vychutnejte sladko-slaný kontrast. Příjemně vás překvapí!
  • K CUKRU Pokud vám na první pohled připadá některé cukroví příliš sladké, můžete ho osladit i méně. Pamatujte však na to, že cukr je přírodní konzervační látka, která funguje pouze ve vyšších koncentracích, takže méně sladké cukroví je i méně trvanlivé.
  • TRVANLIVOST Kromě druhů, které lze mrazit, nebo jsou extrémně sladké, je nepečené cukroví určeno k rychlejší spotřebě.
  • ČOKOLÁDU prohřívejte v ohnivzdorné misce nad rendlíkem s vařící vodou. Když rozpouštíte čokoládu se smetanou či máslem, stačí postavit rendlík na střední plamen a důkladně míchat dohladka (podívejte se na videonávod). Čokoláda se dá rozpouštět i v mikrovlnce – asi minutu na 850 W. Pokud čokoládu přehřejete, bude mastná a hrudkovitá. Náprava: po lžících přilévejte horkou vodu a důkladně míchejte.

7x recept na nepečené cukroví:

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč