Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
5 večeří se středomořskou chutí

5 večeří se středomořskou chutí

Pro středomořskou kuchyni jsou typické čerstvé a výrazné suroviny. Vybrali jsme z nich ančovičky, sýr feta, sušenou šunku, rajčata a olivy. Představujeme vám je v nových, rychlých úpravách pro všední den.
29. 6. 2012 | Autor: redakce Apetitu
Pondělí
  • Lisovaný letní sendvič je inspirován báječným receptem na pan bagnat, který pochází z okolí francouzské Nice. Solte opatrně, ančovičky jsou slané víc než dost.

Úterý
  • Cizrnový salát s fetou a pomeranči kombinuje suroviny, které spolu dokonale ladí. Pokud nechcete použít cizrnu z konzervy, uvařte si čerstvou. Doporučujeme použít tlakový hrnec – luštěnina bude krásně měkká, krémová, se zvýrazněnou oříškovou chutí.

Středa
  • Italské závitky involtini vám prodají skoro v každém italském řeznictví. Jsou to tenoučké malé plátky hovězího nebo telecího masa, naplněné a lehce obalené ve strouhance. Doma je pak na deset minut dáte do rozpálené trouby, a získáte šťavnatou dobrotu, kterou si zamilujete.

Čtvrtek
  • Špagety s pestem z rajčat jsou působivým důkazem, že z několika surovin se dá připravit skvělé jídlo. I s vařením těstovin vám to nebude trvat déle než patnáct minut!

Pátek

REKLAMA

Přidat komentář