Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,9 (10x)
23. 3. 2016
Středomořské špagety


Velmi snadné
< 30 min
4,9 (10x)

Neseženete-li roketu, použijte listový špenát, klidně mražený.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

2

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 3009.5 kcal
  • Bílkoviny 19 g
  • Sacharidy 525.5 g
  • Tuky 21 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/2

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,9/5

Hodnocení receptu

4,9/5
(10 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2005/2

Únor 2005

Související články

quiche

5 večeří se středomořskou chutí

Pro středomořskou kuchyni jsou typické čerstvé a výrazné suroviny. Vybrali jsme z nich ančovičky, sýr feta, sušenou šunku, rajčata a olivy. Představujeme vám je v nových, rychlých úpravách pro všední den.