Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Grilování bez masa

Grilování bez masa

Chcete potěšit vegetariány? Máme pro vás chytré nápady, jak si pochutnat i bez masa.
25. 7. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Příznivcům bezmasé stravy můžete připravit karbanátky z luštěnin. Skvělá je cizrna i fazole. Burgery však nezapomeňte výrazněji dochutit. Doporučujeme česnek a směs oblíbeného koření. Určitě však nesmí chybět čerstvě mletý pepř a k dosolení mořská sůl.

K oblíbeným bezmasým variantám burgerů patří ty s grilovanými houbami. Porozhlédněte se na trhu po portobellu. Tento druh žampionu se pyšní velkými plochými klobouky. Stačí ho jen dochutit bylinkovým olejem a ogrilovat. Perfektní je s česnekovou majonézou.

Pokud se vám nepozdává představa plněné housky s houbami nebo luštěninovým karbanátkem, ogrilujte lilek. Spolu s pikantní omáčkou a sýrem halloumi, který je ideální pro opékání, chutná i zarytým masoužroutům.


REKLAMA

Přidat komentář