Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Jak vybrat maso na hovězí guláš

Jak vybrat maso na hovězí guláš

Co potřebujete vědět, než vyrazíte k řezníkovi?
11. 10. 2012 | Autor: redakce Apetitu

Guláš se šťavnatými kousky hovězího masa vám nabídnou téměř v každé hospodě. Uvařte si ho i doma. Příprava na dokonalý výsledek začíná výběrem masa. Na guláš se nejlépe hodí hovězí kližka. Má vysoký obsah kolagenu, takže je po uvaření měkká a šťavnatá. Při nákupu dejte přednost masu z býka, ne z krávy. Guláš uvaříte i z plece, měla by však být prorostlá. Jak vybrat maso, už víte, teď se pusťte do vaření. Inspirujte se následujícími recepty.


Tři podoby guláše






REKLAMA

Přidat komentář