Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Sladký víkend: tradiční moučníky

Sladký víkend: tradiční moučníky

To je zlaté posvícení!
9. 11. 2012 | Autor: redakce Apetitu

V neděli na svatého Martina na mnoha místech zavoní husí pečínka. A také buchty a moučníky, které se u nás tradičně pečou již po mnoho generací. K české, potažmo středoevropské kuchyni neodlučně patří maková, tvarohová a povidlová náplň, ať v kynutých buchtách, závinech, či drobném ‚jednohubkovém‘ pečivu. Všechny tři pak kombinují velkolepé chodské koláče, které nesmějí chybět při žádné slavnostní příležitosti. Co si upečete vy?


Fotogalerie: Makovky

REKLAMA

Přidat komentář