0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sladký víkend: tradiční moučníky

Sladký víkend: tradiční moučníky
sdílet:
To je zlaté posvícení!

V neděli na svatého Martina na mnoha místech zavoní husí pečínka. A také buchty a moučníky, které se u nás tradičně pečou již po mnoho generací. K české, potažmo středoevropské kuchyni neodlučně patří maková, tvarohová a povidlová náplň, ať v kynutých buchtách, závinech, či drobném ‚jednohubkovém‘ pečivu. Všechny tři pak kombinují velkolepé chodské koláče, které nesmějí chybět při žádné slavnostní příležitosti. Co si upečete vy?


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit