Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Sladký víkend: tradiční moučníky

Maminčiny buchty s povidly
ZDROJ: Apetit
sdílet:

To je zlaté posvícení!

V neděli na svatého Martina na mnoha místech zavoní husí pečínka. A také buchty a moučníky, které se u nás tradičně pečou již po mnoho generací. K české, potažmo středoevropské kuchyni neodlučně patří maková, tvarohová a povidlová náplň, ať v kynutých buchtách, závinech, či drobném ‚jednohubkovém‘ pečivu. Všechny tři pak kombinují velkolepé chodské koláče, které nesmějí chybět při žádné slavnostní příležitosti. Co si upečete vy?

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč