Příprava fazolí vyžaduje určitý postup. Fazole musíme předem namočit do studené vody, alespoň na šest hodin. Pokud připravujeme více druhů, namáčíme je zvlášť a potom je teprve slijeme dohromady. A když do vody při vaření přidáte trochu...
Připravili jsme pro vás lákavě obložené chleby, na každý den v pracovním týdnu jeden. Množství surovin je přizpůsobeno tak, abyste si je mohli vychutnat ve dvou. Pusťte se do nich nejlépe hned!...
Ilona Svobodová je hvězdou ve všech hereckých oblastech, kterým se věnuje. Její Jitka Farská je miláčkem diváků Ulice, exceluje na divadelních prknech a jejím hlasem mluví například Michelle Pfeiffer nebo Demi Moore. Kromě toho je také...
V zimních měsících, kdy jsou dny kratší a slunečního svitu je méně, mohou naše tělo i mysl pociťovat únavu a pokles nálady. Správná výživa proto hraje klíčovou roli v podpoře mozkových funkcí a celkové psychické pohody. Zařazením...
Znáte průvodce Gault&Millau, jednu z nejlepších příruček na světě, která od 60. let prezentuje a oceňuje kvalitní restaurace a podniky? V minulém roce vstoupil tento průvodce i na český trh a rozdával poprvé svá „Toques“ ...
Říká se, že nejlepší věci bývají ty nejjednodušší. U milionářských řezů to platí rovnou trojnásob – tři vrstvy a tři rozdílné chutě, které spolu dokonale ladí. Každé sousto je jako malá sladká odměna. Jak tento dezert vznikl, proč si...
I v betonové zástavbě panelových domů lze najít cestu k přírodě. Kompostování v bytě nabízí možnost proměnit kuchyňský bioodpad v cenné hnojivo pro vaše pokojové rostliny či balkonovou zeleň. Zjistěte, jak začít s vermikompostováním a...
Alfred Hitchcock byl geniální režisér, který dokázal děsit miliony diváků. Mistr hororu však nebyl jen milovníkem napětí, ale i požitkářem, který si potrpěl na vybraná jídla. Jeho slabostí byl ikonický francouzský quiche Lorraine a své...