0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chytré vaření v páře

vaření v páře
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Většina napařováčků, zvlášť těch, které máme všichni doma a nejčastěji je používáme na napaření knedlíků, mají krátké nožičky. Pokud s jejich pomocí chcete uvařit zeleninu v páře, především tu, která vyžaduje více času, máte většinou problém. Pod pařáček se totiž vejde příliš málo vody, a tak je třeba ji neustále ohřívat a dolévat. Víme, jak si pomoci.

Vezměte alobal, zmačkejte jej a udělejte z něj tři větší koule. Ty dejte na dno hrnce a na ně dejte pařáček. Alobalové koule vytvoří pod pařáčkem dostatek prostoru pro vodu, a vy ji tak nemusíte během vaření dolévat.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa
  • Tipy redakce

Představujeme novou kuchařku z edice Apetit: Mrkev, dýně a cuketa

Druhou kuchařku roku 2023 jsme věnovali zelenině. Nečekejte ovšem knihu jen pro vegany či vegetariány, novinka obsahuje recepty s masem i bez. Další přírůstek do edice Apetit – Mrkev, dýně, cuketa – vychází v květnu a je určena pro všechny,...
Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat
  • Zajímavosti

Co je cmunda po kaplicku a jak ji správně přichystat

Cmunda po kaplicku patří mezi hospodské evergreeny. Bramborák s uzeným masem a kysaným zelím v hostinci dokonce vznikl. Navíc si získal takovou oblibu, že si ho lidé začali připravovat i doma. Pojďme oprášit tuto specialitu...