Rychlá a výborná večeře, vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají váhu.
Suroviny
bělomasá ryba
4
filety
150 g filet
sůl
chilli paprička
2
ks
červená či zelená, nasekaná
zázvor (čerstvý)
3
ČL
strouhaný
kapusta
600
g
na tenké proužky
slunečnicový olej
4
ČL
sezamový olej
2
ČL
česnek
4
stroužky
na tenké plátky
sójová omáčka
4
ČL
Postup
1
Rybu posypte chilli, zázvorem a solí. Kapustu 5 minut povařte v páře. Pak na ni položte filety a ještě 5 minut vařte.
2
Mezitím v rendlíku zahřejte oba oleje a vsypte česnek, za stálého míchání ho opečte do světlehněda. Rybu a kapustu rozdělte na talíře, každý kus ryby zakapejte lžičkou sójovky a pokryjte polovinou česneku s olejem. Podávejte.