Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ryba v páře s kapustou
Ryba v páře s kapustou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ryba v páře s kapustou

4.7/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 917 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 63 g
Tuky 68 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá a výborná večeře, vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají váhu.

Související recepty

Suroviny

bělomasá ryba 4 filety
150 g filet
sůl
červená či zelená, nasekaná
zázvor (čerstvý) 3 ČL
strouhaný
kapusta 600 g
na tenké proužky
slunečnicový olej 4 ČL
sezamový olej 2 ČL
česnek 4 stroužky
na tenké plátky
sójová omáčka 4 ČL

Postup

1

Rybu posypte chilli, zázvorem a solí. Kapustu 5 minut povařte v páře. Pak na ni položte filety a ještě 5 minut vařte.

2

Mezitím v rendlíku zahřejte oba oleje a vsypte česnek, za stálého míchání ho opečte do světlehněda. Rybu a kapustu rozdělte na talíře, každý kus ryby zakapejte lžičkou sójovky a pokryjte polovinou česneku s olejem. Podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

Floating Island: Lehký jako obláček, sladký jako sen
  • Zajímavosti

Floating Island: Lehký jako obláček, sladký jako sen

Floating Island, neboli île flottante, patří mezi nejvíce elegantní dezerty francouzské kuchyně. Nadýchaná sněhová pusinka plující na hladině jemného vanilkového krému… zní to povědomě? Ano, možná tento dezert znáte jako ptačí mléko. A i...