Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ryba v páře s kapustou
Ryba v páře s kapustou
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Ryba v páře s kapustou

4.7/5 Počet hodnocení: 11
Do hodiny Snadné Pro 4 osoby

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 917 kcal
Bílkoviny 20 g
Sacharidy 63 g
Tuky 68 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Rychlá a výborná večeře, vhodná zejména pro ty, kteří si hlídají váhu.

Suroviny

bělomasá ryba 4 filety
150 g filet
sůl
červená či zelená, nasekaná
zázvor (čerstvý) 3 ČL
strouhaný
kapusta 600 g
na tenké proužky
slunečnicový olej 4 ČL
sezamový olej 2 ČL
česnek 4 stroužky
na tenké plátky
sójová omáčka 4 ČL

Postup

1

Rybu posypte chilli, zázvorem a solí. Kapustu 5 minut povařte v páře. Pak na ni položte filety a ještě 5 minut vařte.

2

Mezitím v rendlíku zahřejte oba oleje a vsypte česnek, za stálého míchání ho opečte do světlehněda. Rybu a kapustu rozdělte na talíře, každý kus ryby zakapejte lžičkou sójovky a pokryjte polovinou česneku s olejem. Podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2009/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2009/3

Apetit magazín

AD
Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny
  • Zajímavosti

Vychutnejte si dokonalý kopeček zmrzliny

Zmrzlina k létu neodmyslitelně patří, milují ji děti i dospělí. Chladivý kopeček v horkých dnech dokonale osvěží a potěší chuťové buňky. Marks & Spencer si letos opět připravil několik novinek ze světa mraženého osvěžení – a...