Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jablečná klasika: žemlovka, apple pie i hraběnčiny řezy

Žemlovka s jablky
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Letní jablka se díky své nakyslé chuti skvěle hodí do dezertů. Tady je pět světově proslulých jablečných dezertů a know-how od profíků, díky kterému budete mít štrúdl, hraběnčiny řezy, žemlovku, apple pie či tarte tatin tak dobré, že jste lepší nejedli!

Vybrali jsme pro vás klasické jablečné dezerty, které pro vás tentokrát upekli nejlepší cukráři a cukrářky.

  • Poradí vám, jak na to, aby se vám povedlo domácí lístové těsto, jak dát obyčejné žemlovce šmrnc i jak upéct klasický jablečný koláč, aby pěkně křupal a zároveň měl šťavnatou náplň.
  • Iveta Fabešová prozradí, jak na francouzský obrácený koláč se zkaramelizovanými jablky tarte tatin a naše báječná foodstylistka Milena Volfová vás naučí hraběnčiny řezy s luxusní vrstvou bílkového sněhu. 

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč