Obrácený jablečný koláč neboli tarte Tatin vznikl vlastně nedopatřením. Díky osudovému omylu si však můžeme vychutnávat kombinaci zkaramelizovaných jablek a dokonalého křehkého těsta.
Videorecept
Suroviny
Na 1 koláč
Suroviny
Na 1 koláč
Na těsto
Na dokončení
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 3240 kcal
- Bílkoviny 34 g
- Sacharidy 351 g
- Tuky 180 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2013/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,6/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2013/8
Letní zavařeninyDokonalý rib-eye steakOběd s vůní moře5 klasických dezertů z jablekJídla s chlebem