Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na „zcukernatělý“ med?

med
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Krystalizace medu je přirozený proces. Když máte ale neovladatelnou chuť na čerstvou housku s máslem a medem, je to k vzteku. Jak vrátit medu jeho tekuté skupenství a zároveň ho nepřipravit o cenné látky?

 

V žádném případě k tomu nepoužívejte mikrovlnnou troubu. Nejlepší je sklenici vložit do horké lázně, jejíž teplota nepřevyšuje 50 °C. Med pozvolna změní skupenství a zároveň si uchová všechny své zdraví prospěšné vlastnosti.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace
  • Tipy a triky

Wolt Awards 2024: Poznejte zákazníky nejlépe hodnocené restaurace

Zákaznické hodnocení slouží každoročně jako základ pro sestavení žebříčku nejlepších restaurací a udělení cen Wolt Awards. Pouze chuťové buňky těch, k nimž vyrážejí dnes a denně modří kurýři, tak ukazují cestu k místům, kde na vás...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč