0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat badyán

badyán
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Badyán je krásné koření na pohled. Skvěle se hodí ke kuřeti, rybám a mořským plodům, a také do pečiva, perníku, moučníků, do jídel na víně – je velmi voňavý a nasládlý.

 

Badyán je nejlepší kupovat v podobě celých hvězdic. Uchovávejte ho v temnu a vzduchotěsnu, pak vydrží i rok. Mletý badyán kupujte raději v menším množství, uchovávejte jej stejně a vydrží až tři měsíce.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč