Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak skladovat badyán

badyán
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Badyán je krásné koření na pohled. Skvěle se hodí ke kuřeti, rybám a mořským plodům, a také do pečiva, perníku, moučníků, do jídel na víně – je velmi voňavý a nasládlý.

 

Badyán je nejlepší kupovat v podobě celých hvězdic. Uchovávejte ho v temnu a vzduchotěsnu, pak vydrží i rok. Mletý badyán kupujte raději v menším množství, uchovávejte jej stejně a vydrží až tři měsíce.

Skryt pre seznam

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...