0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak správně skladovat česnek

cesnek
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Stroužky česneku snadno vysychají a jsou také náchylné k plísním. Jak ho skladovat, aby vydržel dlouho čerstvý?

 

Rozeberte paličku na jednotlivé stroužky a uložte je do uzavíratelné sklenice nebo dózy. Nádobu skladujte v chladu.

Související články

Víkend v kuchyni: česnek
  • Tipy a triky

Víkend v kuchyni: česnek

Česnek má v naší kuchyni stejně nezastupitelnou roli jako sůl. Bez něj by spousta jídel prostě nechutnala tak, jak má.  ...
K čemu všemu poslouží česnek?
  • Tipy a triky

K čemu všemu poslouží česnek?

V období kolísání venkovních teplot vždy většinu z nás zasáhne chřipka a v touze po rychlém uzdravení se obklopujeme chemickými preparáty. Co takhle zkusit něco přírodnějšího? Při prvních příznacích rýmy sáhněte po česneku. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit