0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak využít vodu z těstovin

vaření těstovin
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Poté, co jste uvařili těstoviny, vodu nevylévejte. Má ještě další využití.

 
  1. Pokud k těstovinám připravujete omáčku, můžete do ní přidat trochu vody z těstovin. Škrob ve vodě ji jemně zahustí. Hodí se například pro recept delikátní carbonara.
  2. Vodou z těstovin take můžete vypláchnout mastné hrnce a pánve. Spláchnete tak z nich tu největší mastnotu.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kakao v kuchyni: Víme, jak vybrat to nejlepší
  • Suroviny

Kakao v kuchyni: Víme, jak vybrat to nejlepší

Když se před pěti sty lety  španělský dobyvatel Hernán Cortés vracel ze střední Ameriky, jedněmi z prvních suvenýrů, které s sebou do Evropy přivezl, byly kakaové boby. Jejich využití odkoukal od Aztéků. Ti kakao zpracovávali na...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč