Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 30 min
4,1 (42x)
12. 1. 2017
testovinovy salat
Apetitonline.cz
Lahůdkový těstovinový salát
Apetitonline.cz


Velmi snadné
< 30 min
4,1 (42x)

Plný středomořského slunce a chuti. Vegetariánská verze: pršut nahraďte sýrem, nejlépe mozzarellou.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 1134 kcal
  • Bílkoviny 33.5 g
  • Sacharidy 70.5 g
  • Tuky 77 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/8

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(42 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2004/8

Srpen 2004

Související články

Nákupní taška s potravinami

Trvanlivost vs použitelnost potravin: Víte jak se liší datum spotřeby a datum minimální trvanlivosti?

Máte představu, kolik kilogramů vyhozených připadá v průměru na každého Čecha za rok? Dobrá zpráva je, že je to výrazně pod evropským průměrem, který činí 170 kg. I tak ale vypadá českých padesát až osmdesát kilo vyhozených potravn na hlavu ročně jako velký ranec jídla. Více než polovina se přitom vyhodí v domácnostech. Z velké části za tím stojí problematické vnímání pojmů jako je datum spotřeby a doba minimální trvanlivosti. Po uplynutí které doby už je lepší potravinu vyhodit?