Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kapary v soli, nebo v nálevu?

ryba s rýží, fazolkami a kaparovou omáčkou
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Kapary nejsou tou nejběžnější surovinou a né každý je miluje. U znalců a milovníků těhto malých kořeneních kuliček však existuje jednoznačné doporučení, co se jejich výběru týče. 

 

V obchodech nejspíš častěji natrefíte na kapary v nálevu, ale pokud si můžete vybírat, sáhněte po těch v soli – zpravidla chutnají lépe. Před použitím je ale nezapomeňte důkladně propláchnout studenou vodou a osušit!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Poznáte podivné pokrmy a jídla s krkolomnými názvy?
  • Kvízy

KVÍZ: Poznáte podivné pokrmy a jídla s krkolomnými názvy?

Už jste někdy slyšeli například názvy hákarl, chačapuri, casu marzu? Pokud jste zvídaví milovníci netradičních chutí, pak je tu pro vás náš kvíz. Vyzkoušejte si, jak dobře se vyznáte v krkolomných názvech! Třeba vás překvapí, kolik...