Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kapary v soli, nebo v nálevu?

ryba s rýží, fazolkami a kaparovou omáčkou
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Kapary nejsou tou nejběžnější surovinou a né každý je miluje. U znalců a milovníků těhto malých kořeneních kuliček však existuje jednoznačné doporučení, co se jejich výběru týče. 

 

V obchodech nejspíš častěji natrefíte na kapary v nálevu, ale pokud si můžete vybírat, sáhněte po těch v soli – zpravidla chutnají lépe. Před použitím je ale nezapomeňte důkladně propláchnout studenou vodou a osušit!

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč