Svolejte kamarády! Naše stylové jarní menu jim zvládnete připravit, i když jste chronicky zaneprázdnění sváteční kuchaři.
Suroviny
rukola
300
g
rajčata cherry
180
g
paprika sterilovaná řezaná
4
ks
nebo pečená
8
plátků
hotový rostbíf
citronová šťáva
2
PL
hořčice hrubozrnná
1
PL
kapary
1
PL
petrželka
3
PL
olivový olej
5
PL
sůl
pepř
Postup
1
Na velký servírovací talíř naskládejte zelené lístky rukoly, rajčátka a papriky, navrch naaranžujte rostbíf.
2
Do misky vložte zbývající přísady, osolte a opepřete. Důkladně prošlehejte vidličkou, aby směs zhoustla. Přelijte přes salát s masem a podávejte.
Dejte si šunku Pokud dáváte přednost české klasice, kupte si v uzenářství šunku, nejlépe krájenou od kosti. Dresink a oblohu můžete ponechat stejné.