Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
5/5 Počet hodnocení: 4
Do 10 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 899 kcal
Bílkoviny 8 g
Sacharidy 40 g
Tuky 69 g
Vláknina 15 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Svolejte kamarády! Naše stylové jarní menu jim zvládnete připravit, i když jste chronicky zaneprázdnění sváteční kuchaři.

Suroviny

rukola 300 g
rajčata cherry 180 g
paprika sterilovaná řezaná 4 ks
nebo pečená
8 plátků
hotový rostbíf
hořčice hrubozrnná 1 PL
kapary 1 PL
petrželka 3 PL
olivový olej 5 PL
sůl
pepř

Postup

1

Na velký servírovací talíř naskládejte zelené lístky rukoly, rajčátka a papriky, navrch naaranžujte rostbíf.

2

Do misky vložte zbývající přísady, osolte a opepřete. Důkladně prošlehejte vidličkou, aby směs zhoustla. Přelijte přes salát s masem a podávejte.

Dejte si šunku  Pokud dáváte přednost české klasice, kupte si v uzenářství šunku, nejlépe krájenou od kosti. Dresink a oblohu můžete ponechat stejné.

Apetit magazín