Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Když zbude piškotové těsto

Piškotový dort s třešněmi
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Připravujete dort a zbylo vám piškotové těsto? 

 

Můžete ho v klidu zmrazit (po upečení) a použít později k přípravě dortu nebo jiných dezertů.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...