Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lahůdka z grilu: sýr Halloumi

haloumi
ZDROJ: Anastasia Belousova/Pexels
sdílet:

Maso už se vám přejedlo? Ozvláštněte letní grilování sýrem halloumi. Na jeho chuť jen tak nezapomenete.

Sýr původem z Kypru je velmi oblíbený v celém Řecku a na Středním východě.

  • Vyrábí se ze směsi kozího a ovčího mléka, někdy také s přídavkem mléka kravského.
  • Má pevnou strukturu, jemnou konzistenci a slanou chuť.

Halloumi je ideální na grilování a smažení, protože se rozpouští při vyšších teplotách než jiné sýry a zachovává si pevnou strukturu. Může za to jeho relativně nízký obsah tuku.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč