0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Než odkvete bez máte ještě šanci dát si kosmatici

bazový květ
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

A že nevíte, co to je? Prozradíme...

Méně rozvitá květenství černého bezu operte, okapaná obalte v mouce a těstíčku (z vajec, mouky, smetany, špetky soli a šťávy z citronu) a osmažte. Jezte s bramborovou kaší či novými bramborami s máslem a zeleným listovým salátem.

Související články

3 nápady s bezovým sirupem
  • Tipy a triky

3 nápady s bezovým sirupem

Aromatický sirup se může stát výchozí surovinou mnoha jídel. Vyniká chuťovými i léčivými vlastnostmi....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?
  • Jak na to

Jak připravit veganská míchaná „vajíčka“?

Stravujete se vegansky, ale nedokážete si představit snídani bez míchaných vajec? Ať už se snažíte omezovat příjem živočišných potravin nebo si jen chcete rozšířit jídelníček o nová jídla, tahle míchaná „vejce bez vajec“ prostě musíte...

Obchod Apetit