0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Opečte cibuli

cibule, žampiony, brambory
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Připravte zajímavou přílohu z cibule. Tepelnou úpravou cibule ztrácí svoji štiplavost a je příjemně nasládlá. Skvěle doplní steaky, karbanátky i klobásky z grilu.

Související články

Štípe vás cibule? Nahraďte ji pórkem
  • Tipy a triky

Štípe vás cibule? Nahraďte ji pórkem

Pórek patří k první jarní zelenině. Nejen v pracovním týdnu oceníte, že nepotřebuje dlouho tepelně upravovat. Jeho jemná, sladká chuť vynikne například v krémové polévce vichyssoise. ...
5 večeří: v hlavní roli cibule
  • Tipy a triky

5 večeří: v hlavní roli cibule

Správně skladovaná cibule neztrácí ani na sklonku zimní sezony nic na své chuti a kvalitě. Využijte toho při přípravě snadných večeří v pracovním týdnu. Máme pro vás 5 chutných nápadů....
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit