Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Šikovné podmáslí

podmáslí
ZDROJ: Unsplash.com
sdílet:

Je osvěžující, lehké, zdravé a s těstem umí zázraky.

Použitím podmáslí při přípravě těsta si zajistíte, že moučník bude dokonale kyprý a vláčný. Svěží, lehce navinulá chuť navíc zaručí, že se po něm v mžiku zapráší... Vyzkoušet si to můžete na nejlepším čokoládovém dortu, šťavnatém jahodovém koláči nebo medových lívanečcích.

Nemáte ho doma? V nouzi nejvyšší lze podmáslí nahradit bílým jogurtem, smíchaným jedna ku jedné s mlékem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký
  • Jak na to

Jak správně připravit těsto na koláč, aby byl opravdu křehký

Křehké těsto musíte pohodlně „ukrojit“ dezertní vidličkou. Pokud s dezertem na talířku bojujete, došlo během přípravy těsta k technologické chybě. Zároveň ale musí být tak pevné, aby bez obtíží udrželo krémovou náplň či ovocnou dekoraci. Do...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč