0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Udělejte si domácí arašídové máslo

toust s arašídovým máslem a banánem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Potřebujete do receptu trochu arašídového másla? Máte na něj chuť a není u vás k dostání?

Příprava je snadná: Opražené vyloupané arašídy, nesolené či solené, pomelte v mixéru s trochou oleje na hrubou či hladkou kaši – podle chuti či požadavku receptu. V lednici ve vzduchotěsné nádobě vydrží směs i pár týdnů.

Související články

Zeptejte se redakce: Arašídové máslo
  • Tipy a triky

Zeptejte se redakce: Arašídové máslo

Arašídové máslo je americká klasika. V supermarketech po celých Spojených státech je dokonce tou nejprodávanější potravinou vůbec. U nás sice tak populární není, ale jeho obliba také roste. Dá se použít do skvělých dezertů i asijských...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit