Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Udělejte si domácí arašídové máslo

toust s arašídovým máslem a banánem
ZDROJ: Pexels.com
sdílet:

Potřebujete do receptu trochu arašídového másla? Máte na něj chuť a není u vás k dostání?

Příprava je snadná: Opražené vyloupané arašídy, nesolené či solené, pomelte v mixéru s trochou oleje na hrubou či hladkou kaši – podle chuti či požadavku receptu. V lednici ve vzduchotěsné nádobě vydrží směs i pár týdnů.

Související recepty

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...