Pro arašídové máslo není nic nemožné: báječné je i horké! Krémové polévce dodá tak vyváženou chuť a jemnost, že se k takto obohacené verzi budete znovu a znovu vracet.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 1152.5 kcal
- Bílkoviny 80.75 g
- Sacharidy 42.25 g
- Tuky 70.25 g
Postup přípravy
- 24 top receptů na krémové polévky ze zeleniny i luštěnin, s masem i bez Udělejte si domácí arašídové máslo
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2004/12
Přidat hodnocení
Hodnocení
3,9/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2004/12
Prosinec 2004