Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Večeře na horách

Gulášová polévka
ZDROJ: RitaE / Pixabay
sdílet:

Vyrážíte o víkendu lyžovat na hory? Promyslete si už teď, co budete po návratu ze svahu jíst. Máme pro vás recepty, které vás dobijí energií a pořádně vás prohřejí. Jejich příprava vás však nebude stát skoro žádný čas. Můžete si je nachystat den předem a večer je pak jen ohřát. Ochutnejte jídla, která budete chtít jíst nejen na horách.

Z jednoho hrnce i talíře

Vyprošťovací zelňačka vás vyléčí po prohýřené noci i vyčerpávajícím výletu na běžkách. Brambory můžete uvařit zvlášť a pěkně je rozšťouchat na opečené cibulce – každý si do polévky nabere sám, kolik chce.

Ďábelské topinky s pálivou směsí vás prohřejí. Pokud vás hovězí maso neláká, připravte si jednoduchou italskou bruschettu se směsí sušených rajčat, černých oliv a česneku. Jako obloha na topinku jsou skvělé také bílé fazole nahrubo rozmačkané s petrželkou, čenekem, olivovým olejem, solí a pepřem.

Zapečené tousty mají jednu skvělou vlastnost – můžete je připravit den předem a po návratu ze svahu je jen dáte na pětadvacet minut do trouby. Vynechte šunku, najedí se i vegetariáni.

Ani polévka, ani rizoto, prostě vydatný mexický hrnec s fazolemi, rajčaty a rýží. Přikusujte k němu pořádný krajíc čerstvého chleba a bude vám blaze.

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč