Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
> 60 min
3,9 (49x)
22. 3. 2016
Slovenská zelňačka (kapustnica) se sušenými švestkami a klobásou
Apetit
Slovenská zelňačka (kapustnica) se sušenými švestkami a klobásou
Apetit


Snadné
> 60 min
3,9 (49x)

Citujeme z originálního receptu: ‚Priam divotvorná polievka, ktorá dodá veľa energie! Deň vopred pripravená získá aj kopu chuti naviac.‘ Kapustnica se sušenými švestkami a klobásou vás už po prvním ochutnání přesune do slovenské krčmy. Zakrojte k ní plátek čerstvého chleba a vychutnejte si neodolatelnou souhru chutí.


Videorecept


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 548.5 kcal
  • Bílkoviny 21.5 g
  • Sacharidy 52.25 g
  • Tuky 27.25 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/10

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

3,9/5

Hodnocení receptu

3,9/5
(49 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/10

Říjen 2007

Související články

Kysané zelí

Vyrobte si vlastní kysané zelí

Jedinečnou zimní zásobárnu vitaminu C můžete mít i ve své spíži. Víte, jak na to? Redaktorka Stáňa Moravcová několik týdnů testovala a ladila postup na kvašené zelí, které se dá připravit i v tom nejmenším bytě, s pomocí dvou sklenic a z jediné hlávky zelí.