Jednoduchostí k úspěchu: prohřát a zamíchat. Uplatníte jakékoli drobné či nadrobno nakrájené ovoce i různé druhy čokolády.
Suroviny
smetana ke šlehání
300
ml
tmavá čokoláda
100
g
na kousky
ovoce
550
g
letní směs ( jahody, maliny, třešně, borůvky) bez pecek, rozpůlené
moučkový cukr
1
PL
Postup
1
V malém hrnci ohřívejte smetanu. Jakmile se bude téměř vařit, odstavte ji, přidejte kousky čokolády a míchejte, dokud se čokoláda nerozpustí.
2
Do hrnce přisypte většinu ovoce i moučkový cukr a jemně promíchejte. Rozdělte do hrnků nebo sklenic, ozdobte zbylým ovocem a uložte do lednice až do doby podávání.
Komentáře
Anonym
25.03.2006 16:18
Letní ovoce v čokoládě
Anonym
25.08.2007 00:22
Dobré, ale...
Andrea Turoková
13.04.2010 11:07
RE: Dobré, ale...
Anonym
02.09.2007 15:44
Apetit 7/05