Kuchařky Apetit Vína Apetit
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo

Nejen sportovci, ale i kuchaři a cukráři mají svou olympiádu. A Češi na ní nesmějí chybět!

V pátek 14. února začala ve Stuttgartu prestižní gastronomická soutěž IKA/Olympiade der Köche. Olympiáda se koná jednou za čtyři roky a je velkým mezinárodním utkáním špičkových kuchařů a cukrářů. Českou republiku ve Stuttgartu reprezentuje Národní tým kuchařů a cukrářů ČR AKC ČR.

Barová židle, která bude vaší kuchyni slušet. Jak ji vybrat?

Barové posezení dodá kuchyni šmrnc. Je praktické a v malých bytech se jedná o skvělou alternativu jídelního stolu. Vyšperkujte svůj kuchyňský pult stylovými barovými židličkami a vychutnejte si na nich ranní kávu i večeři s kamarády.

Tipy na víkend 15.–16. 2. 2020

Únor pokračuje ve znamení masopustních zábav. A ani tento víkend tomu nebude jinak. Vydáme se na masopust sousedský, folklorní i magicky umělecký. Navrch stihneme i zabijačké hody na loveckém zámku.

Valentýnský nápoj lásky

Oslavte se svou milou či svým milým svátek svatého Valentýna opojným přípitkem!

Tipy na víkend 8.–9. 2.

V druhém únorovém víkendu pokračujeme v masopustních a zabijačkových radovánkách. Mezi zábavy, kde pivo i víno poteče proudem, pronikla i jedna akce, kde se sice budou pít koktejly, ale přesto z ní odejdete s čistou hlavou.

Tipy na víkend 1.–2. 2.

Únor je měsíc masopustního veselí, zabijačkových hodů, koblih a lívanců, zkrátka čas nespoutané bujarosti, kterou si můžete užít i tento víkend hned na několika místech v republice.

Tam, kde je pivo hvězdou

V Česku přibývá hospod, které umějí pečovat o pivo od jeho skladování až po správné načepování. Plzeňský Prazdroj díky tomu mohl výrazně rozšířit seznam těch, které se pyšní oceněním Hvězda sládků. Celkem ji pro letošní rok získalo 448 tuzemských hospod a restaurací, což je o třetinu víc než loni.

Tipy na víkend 25.–26. 1.

Zabijačka, zelí a masopust nás čekají poslední lednový víkend. První ze série maškarních radovánek, které potrvají až do února, nás tentokrát rozveselí v Praze a ve středočeských Máslovicích.

Když školní oběd znamená víc než jen jídlo

Zeptali jsme se Jany Skopové, manažerky obecně prospěšné společnosti Women for Women, k čemu jsou dobré školní obědy. A dozvěděli jsme se, jaké důsledky má pro dítě hladovění.

Stránky

Přihlásit se k odběru RSS - Novinky