0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Čtvrté kolo kuchařské soutěže v Českých Budějovicích

Čtvrté kolo kuchařské soutěže v Českých Budějovicích
sdílet:
Soutěž Czech Food Cup bude v sobotu 10. dubna pokračovat v tomto jihočeském městě, gastronomické klání se tak přehoupne do druhé poloviny.
Specialitou je tentokrát ryba na kmínu

Také v Českých Budějovicích návštěvníci akce zdarma ochutnají soutěžní jídla – národní specialitu, kterou bude tentokrát česká ryba na kmínu, a další regionální pokrmy. Do Českých Budějovic v sobotu přijedou kuchaři z regionů Jižní Čechy, Šumava a Vysočina.

Pravidla soutěže

V každém kole se soutěží vždy se dvěma pokrmy. Prvním je národní specialita, kterou organizátoři pro každé kolo určí. Druhým soutěžním jídlem je regionální specialita, kterou si mohou restaurace zvolit samy, a nahradit ji může specialita šéfa kuchyně.

Do Varů na rajskou


Z Českých Budějovic se soutěž přesune do Plzně, která bude 17. dubna hostit týmy ze  severozápadních Čech, Plzeňska a západočeských lázní. Soutěžním národním pokrmem bude vepřová pečeně s knedlíkem a se zelím. První květnový den se pak v Karlových Varech uskuteční národní finále, během kterého se bude ochutnávat rajská omáčka.
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč