Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 25 minut
Suroviny pro 4 osoby:
- 600 g oloupaných brambor
- 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový
- 50 g oleje
- 1 větší cibule
- 3 stroužky česneku
- 4 chilli papričky
- 2 lžičky kari koření
- špetka drceného římského kmínu
- sůl
- pepř
- 100 g čerstvého špenátu
- 200 g jogurtu
- čerstvý koriandr
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme česnek, špenát, chilli papričky, kari koření, kmín a dochutíme 1 kalíškem MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový a mírně podlijeme vodou. Brambory nakrájíme na velmi tenké plátky a promícháme s orestovanou směsí. Směs dáme do pekáčku, přiklopíme alobalem a pečeme v troubě při 160 °C asi 20 minut.
Koriandr jemně nasekáme a promícháme s jogurtem a ochutíme špetkou kmínu a kari koření. Při podávání brambory přelijeme ochuceným jogurtem.