Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Indické brambory

AD
Zapečené brambory
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 25 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 600 g oloupaných brambor
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový
  • 50 g oleje
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 4 chilli papričky
  • 2 lžičky kari koření
  • špetka drceného římského kmínu
  • sůl
  • pepř
  • 100 g čerstvého špenátu
  • 200 g jogurtu
  • čerstvý koriandr

Na oleji orestujeme cibuli, přidáme česnek, špenát, chilli papričky, kari koření, kmín a dochutíme 1 kalíškem MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový a mírně podlijeme vodou. Brambory nakrájíme na velmi tenké plátky a promícháme s orestovanou směsí. Směs dáme do pekáčku, přiklopíme alobalem a pečeme v troubě při 160 °C asi 20 minut.

Koriandr jemně nasekáme a promícháme s jogurtem a ochutíme špetkou kmínu a kari koření. Při podávání brambory přelijeme ochuceným jogurtem.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč