0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Indické brambory

Indické brambory
sdílet:
Komerční článek

Propagace značky MAGGI.
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Čas přípravy: 15 minut
Čas vaření: 25 minut

Suroviny pro 4 osoby:

  • 600 g oloupaných brambor
  • 1 kalíšek MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový
  • 50 g oleje
  • 1 větší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • 4 chilli papričky
  • 2 lžičky kari koření
  • špetka drceného římského kmínu
  • sůl
  • pepř
  • 100 g čerstvého špenátu
  • 200 g jogurtu
  • čerstvý koriandr
 
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme česnek, špenát, chilli papričky, kari koření, kmín a dochutíme 1 kalíškem MAGGI Gurmánský bujón Zeleninový a mírně podlijeme vodou. Brambory nakrájíme na velmi tenké plátky a promícháme s orestovanou směsí. Směs dáme do pekáčku, přiklopíme alobalem a pečeme v troubě při 160 °C asi 20 minut.

Koriandr jemně nasekáme a promícháme s jogurtem a ochutíme špetkou kmínu a kari koření. Při podávání brambory přelijeme ochuceným jogurtem.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?
  • Lidé a jídlo

Kdo je to someliér, co umí a s čím poradí?

Someliér (nebo také sommeliér) vám v restauraci servíruje ideální víno k jídlu, které máte před sebou, a nejen to. Čím více budete o roli someliéra vědět, tím lépe budete moci plně využít jeho znalostí a zkušeností, až budete příště...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč