0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně – bramboráky a jiné dobroty

Česká kuchyně – bramboráky a jiné dobroty

Jde to i bez masa (i když kousek slaniny či pár kostiček uzeného také neuškodí). Česká kuchyně nabízí spoustu výborných jídel z brambor, hub, obilovin či luštěnin, která v našem výběru nemůžeme vynechat. Kdo totiž nikdy neuždiboval křupavé konečky bramboráku ještě žhavé, jak ho maminka právě sundala z pánve, snad ani nemohl vyrůst v Česku. Moderní variantou tradičních bezmasých jídel je smažený sýr, jehož vítězné tažení restauracemi a stánky s občerstvením z něj udělalo novodobou klasiku. 

Bramboráky
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Cukeťáky - cuketové bramboráky
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Bramboráčky z trouby
Do 30 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Babiččiny květákové placičky
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Šunkofleky
Do 10 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Smažené sýrové jednohubky
Do 30 minut
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Smažené tvarůžky
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Novoroční čočka na kyselo
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Houbový kuba
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Nadýchaný houbovec
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Houbová smaženice
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Marinované houby
Do hodiny
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné
Utopenci se zelím
Více než hodinu
Rating
3 / 5. Počet hodnocení: 3
Velmi snadné

Obchod Apetit