Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jedlé kaštany v kuchyni

kastanove muffiny
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Z čokoládově hnědých plodů přímo vyzařuje podzimní pohoda.

Naplňte kapustové listy rafinovanou kaštanovou nádivkou, upečte na kaštanech perličku se žampiony, servírujte salát s kaštany a nakonec si vychutnejte opojný lanýžový chlebíček. Recepty na podzimní kaštanové lahůdky najdete v listopadovém vydání časopisu Apetit v rubrice Sezona.

Zatím jste jedlé kaštany nevyzkoušeli? V rubrice Tipy a triky vám poradíme, na co si dát při nákupu pozor a jak s nimi poté v kuchyni pracovat.

Související recepty

Související články

Autor: Apetit

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...