0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Lednová snídaně? Zahřeje vás bistro Sweet & Pepper Days

Lednová snídaně? Zahřeje vás bistro Sweet & Pepper Days
sdílet:
Splněný sen o rodinném bistru má podobu skvělého domácího fastfoodu.

Nové vinohradské bistro Sweet & Pepper Days láká zákazníky na rodinnou atmosféru a kvalitní domácí jídlo. Denní nabídka se nedrží jednoho typu kuchyně, ale inspiruje se pokaždé jinými chutěmi a jiným stylem. „Myšlenka, jaké by to asi bylo, mít místo, kde bychom mohli s podobně naladěnými lidmi sdílet naši ideu, jak se dobře najíst a užít si svůj den naplno, nás napadala vždy ve chvílích, kdy jsme pořádali naše rodinné oslavy. Ty se pokaždé točily hlavně kolem toho, co dobrého si tentokrát na náš velký stůl připravíme. A tak vznikala různá tematická menu,“ popisuje vznik konceptu Veronika Loudinová, jedna z majitelek bistra Sweet & Pepper Days.





Návštěvníci tak jednou ochutnají český domácí chleba s pečenou husou, jindy zas odlehčí s italskou pastou a zeleninovými saláty. Jedinou snídaňovou stálicí je Full Size English Breakfast. Na talíři najdete míchané vejce, slaninu, fazolky, grilované rajče, irské miniklobásky a opečený domácí toustový chléb. Zakoupené jídlo můžete sníst přímo v bistru nebo si ho vzít s sebou v recyklovatelných krabičkách.

Na burger i na koláč


Protože se denní nabídka ve Sweet & Pepper Days každý den mění, nedoporučíme vám jedno konkrétní jídlo. V bistru jsme ochutnali pokaždé něco jiného, vždy to ale bylo skvělé. Ať už krůtí sendvič, snídaňový burger se sázeným vejcem, nebo domácí focaccia plněná mozzarellou a sušenými rajčaty, vše nás nesmírně bavilo. Pokud vám po vydatné snídani zůstane v břiše ještě trochu místa, rozhodně ochutnejte některý z domácích dezertů. Bezlepkový čokoládový koláč se šlehačkou je naprostý hit. Hutný, ale nepřeslazený, prostě dokonalý.

Bistro Sweet & Pepper Days najdete v ulici Anglická 19 v Praze na Vinohradech nebo na Facebooku.

 

 

Foto: Archiv Sweet & Pepper Days

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Kakao v kuchyni: Víme, jak vybrat to nejlepší
  • Suroviny

Kakao v kuchyni: Víme, jak vybrat to nejlepší

Když se před pěti sty lety  španělský dobyvatel Hernán Cortés vracel ze střední Ameriky, jedněmi z prvních suvenýrů, které s sebou do Evropy přivezl, byly kakaové boby. Jejich využití odkoukal od Aztéků. Ti kakao zpracovávali na...
Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč