Skvělé klobásky nejen k snídani! Můžete je třeba i zapéct (zkuste v Anglii populární ‚žábu v díře‘) nebo si ji dát s pečenou zeleninou.
Suroviny
Na cca 1 kg klobásek
Suroviny
Na cca 1 kg klobásek
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na recept
- Energie 2703 kcal
- Bílkoviny 158 g
- Sacharidy 2 g
- Tuky 225 g
Postup přípravy
Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2015/2
Přidat hodnocení
Hodnocení
5,0/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2015/2
Domácí klobáskyOběd na zahřátíDokonalé palačinkySnídaně pro dvaCibule & česnekKoblihy & spol.