Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Snídaňová šalvějová grilovací klobása Tomáše Babince
Snídaňová šalvějová grilovací klobása Tomáše Babince
ZDROJ: Apetit
sdílet:

Snídaňová šalvějová grilovací klobása Tomáše Babince

5/5 Počet hodnocení: 3
Do hodiny Pro zkušené Na cca 1 kg klobásek

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2703 kcal
Bílkoviny 158 g
Sacharidy 2 g
Tuky 225 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Skvělé klobásky nejen k snídani! Můžete je třeba i zapéct (zkuste v Anglii populární ‚žábu v díře‘) nebo si ji dát s pečenou zeleninou.

Suroviny

bůček 300 g
bez kůže
pepř bílý 1,5 g
mletý
šalvěj 1 g
sušená
zázvor (mletý) g
paprika mletá pálivá g
mletá
sůl mořská 13 g
skopová střívka očištěná a připravená k plnění 

Postup

1

Maso nakrájejte na kousky a namelte nahrubo. Koření promíchejte ve 100ml ledové vody spolu se solí a tuto směs postupně vpracujte do mletého masa. Směs upěchujte do mísy a nechte přes noc odležet v lednici.

2

Druhý den maso znovu umelte, tentokrát na hrubost 6mm a dejte po umletí znovu na 2 hodiny vychladit do lednice,

3

Připravenou hmotu naplňte do skopových střívek a tvořte zmáčknutím klobásky o délce zhruba 15 cm.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2015/2 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2015/2

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč