0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Setkání s autorkami Edice Apetit a křest kuchařky Ryby a plody moře

ryby
ZDROJ: Jeremy Stewart/Unsplash
sdílet:
Setkejte se s autorkami kuchařek Edice Apetit. Budeme rozdávat dárky do kuchyně.

Těšíme se na vás ve čtvrtek 19. dubna od 16.30 do 18.30 v knihkupectví Kanzelsberger na Andělu v Praze (najdete ho u vchodu do stanice metra). Za nákup kuchařky nebo kuchařek dostane každý čtenář zástěru Apetit v hodnotě 160 Kč.

Na co se můžete těšit? Představíme vám časopis Apetit a kuchařské knihy, které v redakci vznikaly. Nahlédnete do zákulisí jejich přípravy a seznámíte se s jejich autorkami. Pomůžete nám slavnostně pokřtít kuchařku Ryby a plody moře. Zvědaví čtenáři se můžou redaktorek zeptat na vše, co je zajímá z tvorby časopisu a kuchařek. Prozradí vám, které jsou jejich nejoblíbenější recepty a co byste měli určitě ochutnat. Přijďte se ve čtvrtek 19. dubna seznámit s redaktorkami časopisu Apetit a spolu s kuchařkami si odnést i praktický dárek do kuchyně.

Nemůžete za námi přijít? Kuchařky z Edice Apetit si můžete prolistovat také online. Všechny publikace koupíte v e-shopu na Apetitonline.cz, ve vybraných stáncích, v síti knihkupectví Kanzelsberger a prodejnách Datart. Cena každé publikace je 299 Kč.
 

Související články

5 večeří s rybou
  • Tipy a triky

5 večeří s rybou

Rybičko zlatá, přeju si… snadnou a rychlou večeři. A k tomu zdravou, která bude chutnat dětem i dospělým. Za pár minut vykouzlíte plnohodnotné jídlo a nasytíte celou rodinu....
Jak usmažit rybu dokřupava
  • Tipy a triky

Jak usmažit rybu dokřupava

Jednoduchý trik, který vám zaručí, že ryba při smažení nenasákne tolik tuku a bude křupavá....
4 nejlepší úpravy sladkovodních ryb
  • Tipy a triky

4 nejlepší úpravy sladkovodních ryb

Opomíjené sladkovodní ryby se dají připravit jako obrovská delikatesa. Navíc snadno, rychle a za pár korun. Osobně vás na ně zve šéfkuchař Radek Šubrt. ...
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit