Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zahřejte se dezertem!

krambl a bílá káva
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Zhmotnili jsme sen o ideálním podzimním dezertu. Je sladký, hřejivý a dokáže zlepšit náladu. Doporučujeme!

Sladkosti se zapečeným ovocem jsou báječné hlavně díky snadné přípravě. Například na jablečný crumble stačí jen nakrájet pár jablek, smíchat je se skořicovým cukrem, zasypat drobenkou a dát péct do trouby. V podzimních plískanicích oceníte, jak krásně provoní a prohřejí byt.

Zapéct však můžete také fíky s medem, švestky s oříškovou krustou nebo hrušky s čokoládou a perníkem. Jaký je favorit redakce? Jablka a sušené švestky zapečené s těstem filo. Nakyslá chuť jablek v kombinaci s hutnými švestkami nás doslova očarovala. Najděte si mezi podzimními dezerty i vy svého oblíbence. Recepty na šest hřejivých ovocných sladkosti najdete v listopadovém Apetitu.

Skryt pre seznam

Související články

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu
  • Tipy a triky

Jaké želírovací prostředky použít na přípravu džemu

Jahodový, višňový, malinový, meruňkový, rybízový nebo třeba švestkový. Příprava domácích džemů je na spadnutí, a tak není divu, že se v obchodech opět poohlížíme po vhodných želírovacích prostředcích. Pokud se zavařováním džemů a marmelád...