0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Zahřejte se dezertem!

Zahřejte se dezertem!
sdílet:
Zhmotnili jsme sen o ideálním podzimním dezertu. Je sladký, hřejivý a dokáže zlepšit náladu. Doporučujeme!

Sladkosti se zapečeným ovocem jsou báječné hlavně díky snadné přípravě. Například na jablečný crumble stačí jen nakrájet pár jablek, smíchat je se skořicovým cukrem, zasypat drobenkou a dát péct do trouby. V podzimních plískanicích oceníte, jak krásně provoní a prohřejí byt.

Zapéct však můžete také fíky s medem, švestky s oříškovou krustou nebo hrušky s čokoládou a perníkem. Jaký je favorit redakce? Jablka a sušené švestky zapečené s těstem filo. Nakyslá chuť jablek v kombinaci s hutnými švestkami nás doslova očarovala. Najděte si mezi podzimními dezerty i vy svého oblíbence. Recepty na šest hřejivých ovocných sladkosti najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Komerční sdělení
Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?
  • Zdraví a výživa

Superpotraviny dobývají svět. Po kterých Češi šílí?

Superpotraviny a takzvané potraviny budoucnosti si čím dál více získávají na popularitě. Pandemie koronaviru, ale také obavy o životní prostředí přivedly mnoho Čechů ke zdravější stravě. Které značky jsou nejpopulárnější? A proč Češi šílí...
Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice
  • Tipy a triky

Co pijí Řekové? Poznejte ouzo s chutí lékořice

Poznejte s námi jeden ze symbolů Řecka –⁠ alkoholický nápoj ouzo (čti úzo) výjimečný svou lékořicovou chutí. Z čeho se ouzo vyrábí, jak ho správně pít a co je takzvaný ouzo efekt? ...
Jak na masové kuličky
  • Tipy a triky

Jak na masové kuličky

Dají se různě ochucovat  a připravit na sto způsobů. Lze je péct v troubě a taky mrazit. Masové kuličky mají jenom samá plus a na našich redakčních večírcích zmizí vždycky jako první. Potřebujete další důvod k tomu je vyzkoušet? ...
KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?
  • Kvízy

KVÍZ: Vyznáte se v českých krajových specialitách?

Knedlo vepřo zná každý – oblíbený český pokrm nabízejí nejen hospody a restaurace ale také školní jídelny a kantýny. Česká kuchyně má ovšem daleko víc co nabídnout. Důkazem jsou speciality z českých a moravských koutů. Schválně, s kolika z...
Komerční sdělení
Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!
  • Lidé a jídlo

Nadýchané, a přece udržitelné mlsání!

Sladká, příjemně nadýchaná a křupavá svačinka, která se doslova rozpustí na jazyku a vy si ji nejlépe vychutnáte v kombinaci s oblíbenou kávou nebo čajem. Takové chvíle moc nestojí, o to důležitější a povznášející v životě jsou. Užijte si...

Obchod Apetit