Zahřejte se dezertem!

sdílet:
Zhmotnili jsme sen o ideálním podzimním dezertu. Je sladký, hřejivý a dokáže zlepšit náladu. Doporučujeme!

Sladkosti se zapečeným ovocem jsou báječné hlavně díky snadné přípravě. Například na jablečný crumble stačí jen nakrájet pár jablek, smíchat je se skořicovým cukrem, zasypat drobenkou a dát péct do trouby. V podzimních plískanicích oceníte, jak krásně provoní a prohřejí byt.

Zapéct však můžete také fíky s medem, švestky s oříškovou krustou nebo hrušky s čokoládou a perníkem. Jaký je favorit redakce? Jablka a sušené švestky zapečené s těstem filo. Nakyslá chuť jablek v kombinaci s hutnými švestkami nás doslova očarovala. Najděte si mezi podzimními dezerty i vy svého oblíbence. Recepty na šest hřejivých ovocných sladkosti najdete v listopadovém Apetitu.

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit