Kuchařky Apetit ČÍST ONLINE ČÍST KUCHAŘKY ONLINE DOPRAVA ZDARMA
Menu
Přihlašení
Uživatelské jméno
Heslo
Šťavnaté kuřecí řízky

Šťavnaté kuřecí řízky

2. 12. 2011 | Autor: redakce Apetitu
Čas přípravy: 10 minut
Čas vaření: 30 minut
 
Suroviny pro 4 osoby:
  • 4 kuřecí řízky
  • 120 g žampionů
  • 1 polévková lžíce slunečnicového oleje
  • 2 dl smetany na vaření
  • kari koření
  • 1 cibule
  • 1 kalíšek Maggi Gurmánského kuřecího bujónu
 
Kuřecí řízky omyjeme a osušíme. Opékáme je dozlatova na rozehřáté pánvi s olejem, přidáme nasekanou cibuli, žampiony krájené na čtvrtky a kari koření podle vlastní chuti. Podlijeme malým množstvím vody a vše krátce orestujeme. Ochutíme Maggi Gurmánským kuřecím bujónem. Poté zalijeme smetanou, kterou vyvaříme do konzistence omáčky. Servírujeme například se zelenými fazolkami.

REKLAMA

Přidat komentář