Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný. Jde vlastně o smažené drůbeží řízky, ale ještě plněné vychlazeným ochuceným máslem. To se při smažení roztaví a při rozkrojení masa pak vytéká báječná šťáva.
Suroviny
4
Suroviny
4
Na ochucené máslo
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 582.5 kcal
- Bílkoviny 40.5 g
- Sacharidy 54.75 g
- Tuky 20.75 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet

Recept je z vydání:
Apetit 2007/11
Listopad 2007