Nová registrace Zapomenuté heslo

Snadné
< 60 min
4,1 (16x)
14. 2. 2018
Plněné kuřecí řízky po kyjevsku
Apetit
Plněné kuřecí řízky po kyjevsku
Apetit


Snadné
< 60 min
4,1 (16x)

Jeden z nejoblíbenějších receptů z časů carské Rusi je poměrně pracný a velmi, velmi kaloricky vydatný. Jde vlastně o smažené drůbeží řízky, ale ještě plněné vychlazeným ochuceným máslem. To se při smažení roztaví a při rozkrojení masa pak vytéká báječná šťáva.


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

4

Na ochucené máslo

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na 1 porci

  • Energie 582.5 kcal
  • Bílkoviny 40.5 g
  • Sacharidy 54.75 g
  • Tuky 20.75 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2007/11

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

4,1/5

Hodnocení receptu

4,1/5
(16 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2007/11

Listopad 2007

Související články