Nová registrace Zapomenuté heslo

Velmi snadné
< 20 min
1,7 (6x)
3. 3. 2021
Arašídovo-vignová polévka


Velmi snadné
< 20 min
1,7 (6x)

Tahle polévka vás bleskově přenese do dalekých krajů…


Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Nezhasínat obrazovku

Suroviny

Pro 4–6 osob

Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu

Chybí vám suroviny?

Další recepty níže

Nutriční hodnoty

Na recept

  • Energie 3640 kcal
  • Bílkoviny 201 g
  • Sacharidy 443 g
  • Tuky 121 g
Ukázat všechny hodnoty Skrýt

Postup přípravy

Autor: redakce Apetitu, z vydání Apetit 2020/4

Přidat hodnocení

Jak se vám recept líbil?

Prosím doplňte hodnocení!

Děkujeme!

Vaše hodnocení bude zanedlouho publikováno.

Sdílejte recept s přáteli:

Hodnocení

1,7/5

Hodnocení receptu

1,7/5
(6 hlasů)
5
4
3
2
1

Sdílet

Recept je součástí kolekce

Časopis

Recept je z vydání:

Apetit 2020/4

Oslavte návrat jara s Apetitem. Dubnové číslo se speciální velikonoční přílohou je plné receptů a tipů, díky nimž si svátky vychutnáte od Zeleného čtvrtka až po pondělní velikonoční koledování. V dubnovém Apetitu najdete tradiční božíhodové menu, recept na tvarohového beránka, 2 variace na vajíčkový salát a spoustu triků, jak spotřebovat přebytky z velikonočního hodování. Nechybějí ani jarní pečínky nebo sváteční dezerty v čele s krásným dortem ve tvaru vejce. A máme pro vás i exkluzivní rozhovor s vítězkou soutěže Peče celá země doplněný jejími rodinnými recepty. Apetit, napsáno s chutí.

Související články

Marilyn_and_livers.jpg

V čem Marilyn Monroe předběhla svou dobu? Proč snídala vajíčka v mléce? A kterou zeleninu si nemohla odpustit?

Marilyn Monroe – hvězda filmu Někdo to rád horké a bohyně stříbrného plátna milovala jídlo i vaření. Psala vlastní recepty, které připravovala stále dokola, aby je vypilovala k dokonalosti. Jaký byl její jídelníček? Jedinečný a netypický! A většinu jídel si vařila opravdu sama, přestože si mohla dopřát vlastního kuchaře nebo večeře v restauracích.