0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Bageta s bylinkovým máslem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
4.3 / 5. Počet hodnocení: 18
Do 30 minut Velmi snadné 2

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 1681 kcal
Bílkoviny 51 g
Sacharidy 73 g
Tuky 130 g
Vláknina 3 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Jen si představte tu lahodu – rozpečená bageta krásně křupe a sýr se lákavě roztéká. Připravte večer, snídejte ráno.

Suroviny

bageta 1 ks
camembert 1 ks
šunka vepřová 1 bal
máslo 120 g
a sůl
šalotka 1 ks
najemno
víno bílé 1 PL
suché
petrželka 1 PL
nasekaná

Postup

1

Večer připravte bylinkové máslo: rozehřejte kousek másla a osmahněte na něm šalotku, přidejte lžíci vína a krátce povařte, osolte, nechte vychladnout a pak spojte se zbytkem másla a petrželkou a dejte vychladit do ledničky.

2

Ráno udělejte do předpečené bagety zářezy, do nich vložte plátky bylinkového másla a pečte v troubě podle návodu na obale.

3

Hotovou vytáhněte, do zářezů dejte kousky camembertu a plátky šunky a podávejte.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/10 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/10

Apetit magazín

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?
  • Kvízy

KVÍZ: Umíte uvařit hospodské klasiky?

Znáte to. Nechceme je moc jíst, protože se nám po nich často chce akorát tak natáhnout na gauč a dát si dvacet. Na druhou stranu jsou součástí naší kultury a často v nás vyvolávají ty nejhřejivější vzpomínky. Představují nostalgii i bezpečí...
Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník
  • Suroviny

Jedlé kaštany vyšperkují nádivku i moučník

Sezóna jedlých kaštanů právě vrcholí. Pokud si chcete pochutnat na těch skutečně čerstvých, vyrazte pro ně co nejdříve do obchodu, nebo ještě lépe do "kaštanek". Jestli si s nimi nevíte rady, přinášíme několik tipů jak je skladovat i...
Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo
  • Tipy a triky

Masové hody s českou národní klasikou: vepřo knedlo zelo

Guláš, svíčková a knedlo vepřo zelo, když je tahle trojice na poledním menu v restauraci, máme problém se rozhodnout. Pro dnešek máme ale jasno! Dejte si s námi to nejlepší knedlo vepřo zelo, máme pro vás tipy na jedno z nejlepších českých...
Jak na bezlepkový chléb?
  • Jak na to

Jak na bezlepkový chléb?

Ať už patříte mezi celiaky nebo chcete svůj jídelníček odlehčit, máme pro vás tipy, jak si doma připravit chutný bezlepkový chléb. Vyplatí se používat kupované bezlepkové směsi nebo je lepší spolehnout se na vlastní síly? Připravte si s...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
549 Kč
357 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč
Dostupný
399 Kč
259 Kč