Jen si představte tu lahodu – rozpečená bageta krásně křupe a sýr se lákavě roztéká. Připravte večer, snídejte ráno.
Suroviny
bageta
1
ks
camembert
1
ks
šunka vepřová
1
bal
máslo
120
g
a sůl
šalotka
1
ks
najemno
víno bílé
1
PL
suché
petrželka
1
PL
nasekaná
Postup
1
Večer připravte bylinkové máslo: rozehřejte kousek másla a osmahněte na něm šalotku, přidejte lžíci vína a krátce povařte, osolte, nechte vychladnout a pak spojte se zbytkem másla a petrželkou a dejte vychladit do ledničky.
2
Ráno udělejte do předpečené bagety zářezy, do nich vložte plátky bylinkového másla a pečte v troubě podle návodu na obale.
3
Hotovou vytáhněte, do zářezů dejte kousky camembertu a plátky šunky a podávejte.