Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Recepty se sýrem camembert

Camembert je měkký sýr s bílou plísní, který dostal své pojmenování podle místa svého původu – vesničky ve francouzské Normandii. Vyrábí se z nepasterizovaného kravského mléka a  zraje v podobě koleček, která se pak balí do papíru a do krabičky. Camembert (nebo jak mu v Česku rádi říkáme – hermelín) zraje minimálně tři týdny. Jeho chuť i konzistence se časem mění. Na začátku je jemně krémová, ale postupně se camembert stává stále pikantnějším a mazlavějším.

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč