Hodnocení receptu
Průměr: 3.5 ()
Do 10 minut Velmi snadné 1 sklenice

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 335 kcal
Bílkoviny 10 g
Sacharidy 62 g
Tuky 6 g
Vláknina 2 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Na rozbouřený žaludek je nejlepší koktejl o pokojové teplotě, příště ale můžete vyzkoušet mraženou verzi – sáček se zmrzlým koktejlem dejte před večírkem do lednice tak, aby do rána povolil, ale zbyly v něm ještě ledové krystaly.

Suroviny

banány 1 ks
velký, zralý
mléko 300 ml
med 2 PL

1 Banán nakrájejte na kousky, vhoďte do mixéru, zalijte mlékem, zakápněte medem a rozmixujte.

2 Přelijte do sklenice a pomalu popíjejte tak, aby vaše tělo stíhalo koktejl vstřebat.

Apetit magazín

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?
  • Suroviny

Vše o bramborových chipsech a na co si dát pozor?

Všichni víme, že nejsou úplně nejzdravější, ale stejně je milujeme. Ano, řeč je o bramborových chipsech. Odkud pocházejí, jak se vyrábějí a na které látky v jejich složení byste si měli dávat největší pozor? ...
Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?
  • Jak na to

Halušky a strapačky: patří do nich vejce a brambory?

Halušky mají svůj domov na Slovensku, kde jsou považovány za tradiční jídlo. Známé jsou ale také jako typický valašský pokrm. Jsou rychlým a chutným řešením obědu či večeře. Vyzkoušet je můžete naslano se slaninou, kysaným zelím, brynzou i...
Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory
  • Suroviny

Ječné kroupy – výživa nejen pro kojence a gladiátory

Ačkoliv má ječmen v české kuchyni dlouholetou historii, dnes si kroupy dopřáváme maximálně na Štědrý den nebo v zabijačkové polévce. Pojďme společně oprášit tuto „znovu objevenou“ plodinu a dodat našim jídelníčkům potřebnou...

Obchod Apetit