I houska s masem může být gurmánským zážitkem.
Suroviny
hovězí roštěnec
2
plátek
po 250 g, lze nahradit svíčkovou
olivový olej
na potření
pepř mletý
1
PL
drcený
hamburgerová bulka
4
ks
podélně přepůlené
čedar
200
g
lze nahradit uzeným sýrem, na plátky
sušená šunka
4
plátek
majonéza
k podávání
okurky nakládané
4
ks
Postup
1
Troubu předehřejte na 180 °C. Do masa vtlačte drcený pepř, potřete olejem a na rozpálené grilovací pánvi opékejte asi minutu po každé straně. Přendejte maso na plech vyložený papírem na pečení a pečte asi patnáct minut do středně propečena nebo tak, jak máte rádi.
2
Potřete řezné plochy housek olejem, rozložte je řezem vzhůru na plech vyložený papírem na pečení, dolní poloviny poklaďte sýrem a opékejte v předehřáté troubě pod grilem tak, aby sýr zezlátl.
3
Sušenou šunku ogrilujte dokřupava; minuta stačí.
4
Maso tence pokrájejte, potřete spodní sýrové půlky housek česnekovou majonézou, poklaďte masem, šunkou a okurkami a přiklopte horními půlkami housek.