Jeho podstatou je vláčnost a jednoduchost, a hlavně kvalita výchozího materiálu: dobré, netučné a šťavnaté hovězí. Puristé ho ani nijak neochucují; my jsme přidali trochu soli, pepře a worcesterské omáčky. Do síně slávy už patří i obloha v podobě rajčat, cibule nebo křupavých listů ledového salátu. Pravý hamburger si žádá měkkou, chuťově celkem nevýraznou žemli.
Suroviny
4
Suroviny
4
Zkopírovat neoznačené suroviny ze seznamu Zkopírováno
Chybí vám suroviny?
Další recepty nížeNutriční hodnoty
Na 1 porci
- Energie 795.25 kcal
- Bílkoviny 55.75 g
- Sacharidy 35 g
- Tuky 47 g
Postup přípravy
Autor: Redakce Apetit , z vydání Apetit 2005/8
Přidat hodnocení
Hodnocení
4,1/5Vytisknout
Sdílet
Recept je součástí kolekce

Recept je z vydání:
Apetit 2005/8
Srpen 2005