Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Chorizo flambované vodkou

Chorizo flambované vodkou

Zatím nehodnoceno
Do 10 minut Velmi snadné 10–12 (v menu)

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 680 kcal
Bílkoviny 46 g
Sacharidy 2 g
Tuky 46 g
Vláknina 0 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Velice efektní! Podle toho, jak velké „nohy“ má vaše chorizo, krájejte ho na silnější kolečka nebo na kostky. Servírujte nejlépe k patatas bravas.

Související recepty

Suroviny

chorizo 200 g
na kostky, plátky
vodka 3 PL

Postup

1

Chorizo vsypte do ohnivzdorné mísy, tu postavte na izolační podložku. Zalijte vodkou a zapalte.

2

Až plameny dohoří, podávejte s napichovátky. (Nepředvádějte před dětmi!)

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...