Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Cornetti rigati s klobásou chorizo, bílými fazolemi, rajčaty a šafránem
AD
Cornetti s chorizem
ZDROJ: Adriana
sdílet:

Cornetti rigati s klobásou chorizo, bílými fazolemi, rajčaty a šafránem

5/5 Počet hodnocení: 4
Do 20 minut Snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 3197 kcal
Bílkoviny 157 g
Sacharidy 319 g
Tuky 128 g
Vláknina 50 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Že nejdou Španělsko a těstoviny dohromady? Omyl. Obzvlášťě když přidáte kousek pikantní klobásy a fazole. Těstoviny Adriana chutnají zkrátka světově.

Suroviny

těstoviny 400 g
Cornetti rigati Adriana
chorizo 200 g
nakrájená na plátky
česnek 2 stroužky
nakrájené na plátky
nakrájené na plátky
pasírovaná
šafrán
špetka
petrželka 30 g
nakrájená najemno
olivový olej 50 ml
sůl a pepř
dle chuti

Postup

1

Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, chorizo a orestujte. Přidejte cibuli, česnek a opět vše orestujte.

2

V dalším kroku přisypte fazole, rajčata, ochuťte solí, pepřem, šafránem a směs provařte.

3

Na závěr přidejte scezené těstoviny, petrželku a promíchejte. Naservírujte na talíř. 

těstoviny
ZDROJ: Adriana

Ponořte se do lahodného světa těstovin značky Adriana, vyrobených ze 100% semoliny! Těstoviny Adriana jsou výsledkem pečlivého zrpacování prvotřídní semoliny, což zaručuje jejich nekompromisní kvalitu a odolnost vůči lepivosti a rozvaření.

Apetit magazín