Že nejdou Španělsko a těstoviny dohromady? Omyl. Obzvlášťě když přidáte kousek pikantní klobásy a fazole. Těstoviny Adriana chutnají zkrátka světově.
Suroviny
těstoviny
400
g
Cornetti rigati Adriana
chorizo
200
g
nakrájená na plátky
česnek
2
stroužky
nakrájené na plátky
cibule červená
2
ks
nakrájené na plátky
fazole bílé vařené
400
g
konzervovaná rajčata
500
g
pasírovaná
šafrán
špetka
petrželka
30
g
nakrájená najemno
olivový olej
50
ml
sůl a pepř
dle chuti
Postup
1
Těstoviny uvařte podle návodu na obalu v dobře osolené vodě a sceďte. Rozehřejte pánev, přidejte olivový olej, chorizo a orestujte. Přidejte cibuli, česnek a opět vše orestujte.
2
V dalším kroku přisypte fazole, rajčata, ochuťte solí, pepřem, šafránem a směs provařte.
3
Na závěr přidejte scezené těstoviny, petrželku a promíchejte. Naservírujte na talíř.

Ponořte se do lahodného světa těstovin značky Adriana, vyrobených ze 100% semoliny! Těstoviny Adriana jsou výsledkem pečlivého zrpacování prvotřídní semoliny, což zaručuje jejich nekompromisní kvalitu a odolnost vůči lepivosti a rozvaření.