Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo
Ranní fazole s chorizem
ZDROJ: Apetit
sdílet:
3.8/5 Počet hodnocení: 8
Do 20 minut Velmi snadné 4

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2611 kcal
Bílkoviny 169 g
Sacharidy 309 g
Tuky 68 g
Vláknina 92 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Báječně syté, hřejivé a pikantní jídlo nejen pro dřevorubce a lyžaře

Související recepty

Suroviny

olivový olej 1 PL
nasekaná
česnek 1 stroužek
nasekaný
klobásky na kolečka
konzerva, scezené, osušené
scezený, okapaný
malá, nadrobno
kapary 1 PL
scezené, osušené, nasekané
balzamikový ocet 1 PL
sůl mořská
pepř
čerstvý černý
bazalka hrst
čerstvá, nasekaná, na zdobení

Postup

1

Na velké pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejte olivový olej. Vhoďte na něj cibuli i česnek a restujte zhruba pět minut, dokud oboje nezměkne. Vsypte kolečka choriza a opékejte ještě pět až šest minut.

2

Pak přidejte fazole, hrášek, rajčata, chilli papričku, kapary, balzamikový ocet, osolte, opepřete a pět minut prohřívejte. Servírujte posypané bazalkou.

NĚCO NAVÍC: Fazole s chorizem jsou obrovskou bílkovinovou bombou, zbytek dne proto raději odlehčete salátem.

Tento recept najdete v magazínu Apetit 2008/3 spolu s mnoha dalšími recepty

Autor: redakce Apetitu

Apetit 2008/3

Apetit magazín

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?
  • Zajímavosti

Není máslo jako máslo: Jak vybrat to nejlepší do cukroví?

Vánoce bez másla? To si snad ani neumíme představit! Je základem dokonalého cukroví, zjemní slavnostní pokrmy a dodá jim tu správnou chuť. Ale víte, jak poznat to opravdu nejlepší? Prozradíme vám, jak technologie výroby ovlivňuje jeho...