0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí celozrnný chléb s podmáslím

Domácí celozrnný chléb s podmáslím

Hodnocení receptu
Zatím nehodnoceno
Více než hodinu Snadné

Nutriční hodnoty (celý recept)

Energie 2156 kcal
Bílkoviny 74 g
Sacharidy 359 g
Tuky 42 g
Vláknina 63 g
Uvedené kalorické hodnoty pokrmů jsou pouze orientační a vychází z průměrných hodnot jednotlivých surovin.

Suroviny

podmáslí 350 ml
sůl 2 ČL
ocet 2 PL
rostlinný olej 2 PL
mouka pšeničná hladká 250 g
mouka žitná celozrnná 250 g
droždí
lněná semínka
podle chuti, lze použit i směs různých semínek

Postup

1

Zaděláme těsto obvyklým způsobem, necháme vykynout.

2

Vykynuté těsto zpracujeme do žádaných tvarů, Dáme péci.

Foto ilustrační, zdroj: Pexels.com

 
Autor: hulcová

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit